Husk å sjekke med OE Delekatalog om du har funnet riktig del til din bil. Ta kontakt på telefon eller e-post, hvis du er usikker, så hjelper vi deg!

Salgs- og leveringsbetingelser

Generelt

Selger er: Auto-Benz AS (org.nummer 994 602 586)
Kjøper er: Den personen/firma som er oppgitt i bestillingen og blir i det følgende benevnt du, deg (og tilsvarende benyttes betegnelser som din eller ditt).
Mercedesbildeler.no er: selve nettbutikken som er knyttet til domenet Mercedesbildeler.no

På Mercedesbildeler.no kan du kjøpe deler og utstyr til Mercedes-Benz direkte av Auto-Benz AS. For å utføre kjøp på Mercedesbildeler.no må du akseptere vilkårene i denne avtalen, og følge disse i sin helhet.

Salgsbetingelsene vil sammen med din bestilling og bestillingsbekreftelse, utgjøre et samlet avtalegrunnlag for kjøpet.


Kontaktdetaljer

Firma: Auto-Benz AS 
Postadresse: Postboks 257, 2381 BRUMUNDDAL
Besøksadresse: Strandvegen 34, 2380 BRUMUNDDAL
Telefonnummer: 91 65 17 00 eller 62 36 96 15
E-postadresse: info@mercedesbildeler.no


Produktinformasjon og pris

Produktinformasjon:

Informasjon om produkter finner du på hver enkelt vare i nettbutikken.

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift.
Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold:

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

 

Betingelser

Leveranse:

Varene skal så fremt de er på lager sendes fra oss 1 til 2 virkedager etter at ordren er mottatt forbeholdt nedetid eller ekstraordinære åpningstider/helgedager.
Dersom en vare er utsolgt vil dette opplyses om i nettbutikken.

Personopplysninger

Mercedesbildeler.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon:

Når du handler hos Mercedesbildeler.no blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Rutiner for retur av varer

Avbestilling:

Dersom du ønsker å avbestille varene send oss en epost til info@mercedesbildeler.no umiddelbart etter kjøp for å unngå ekstra gebyrer.

Reklamasjon:

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi selger skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Selger vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven). Ingen reklamasjoner vil bli behandlet uten forhåndsgodkjent retur. Forhåndsgodkjent retur er ikke ensbetydende å få godkjent erstatningskrav.


Retur:

Retur av produkter skal alltid sendes i den originale embalasjen.
Varer som ikke tas i retur er som følger: elektriske komponenter, varer som ikke ligger i original embalasje, spesialbestilte varer/deler, hvis det har gått over 30 dager etter kjøp av Mercedesbildeler.no og varer som er kjøpt via tilbudstorget tas ikke i retur.
OBS: varer/deler innsendt uten avtale vil ikke bli behandlet/kreditert.

VED RETUR AV VARER SKAL TELEFONNUMMER 48088741 OPPGIS FOR AT VI SKAL KUNNE FØLGE HVOR PAKKE HAVNER!


Angrerett:

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt ordrebekreftelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. e-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med selgers informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Garanti:

Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet. Reklamasjon må rettes mot selger av det aktuelle produkt dvs. Mercedesbildeler.no

Hvis garanti er gyldig, dekker vi kun ny del og ingen arbeidskostnad ifbm skifte av del.


Levering og reklamasjon


Frakt:

Vi sender varene med transportør i løpet av 1 til 2 virkedager forbeholdt nedetid eller ekstraordinære åpningstider/helgedager.
I handlevognen kan man se den totale prisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og betaling.

Betalingsalternativer:

Hos oss kan du betale med kredittkort (MasterCard og Visa), Vipps, Klarna, Santander eller bedriftsavtale.
Når vi har mottatt din bestilling, foretar vi en reservasjon på ditt betalingsmiddel for å sikre at det finnes tilstrekkelig med midler til å dekke kjøpesummen og fullføre transaksjonen. Hvis reservasjonen ikke kan foretas, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen. Du vil motta informasjon om eventuell kansellering.


Uavhentede varer:

Ved flere utleveringsforsøk hos bedriftskunder belastes faktiske kostnader per sending.
Uavhentede privatvarer vil bli belastet et gebyr på kr 300,- ink.mva.


Undersøkelse av produktene

Etter mottagelse av produktet(ene), bør du, umiddelbart undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

EU/EES (EØS)

Mercedesbildeler.no does not sell outside the Norwegian border. For more information, please contact us

Force Majeure

Er Mercedesbildeler.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Mercedesbildeler.no fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

Search engine powered by ElasticSuite